Familiefotografie

Tarief

Opnamekosten buitenshoot € 35,- per gezin (vader, moeder en eigen kinderen)
Op zaterdag en in de avonduren geldt een eenmalige toeslag van € 15,-.

Waar

Een van onze buitenlocaties, maximaal 4 km vanaf de studio. Op het afgesproken tijdstip meld je je bij onze studio. Je kunt dan met je eigen auto achter de fotograaf aanrijden naar de buitenlocatie.

Wanneer

Overdag tussen 9:30 uur en 16:45 uur, door de week en op zaterdag. In de zomermaanden ook om 18:30 en 19:15 uur op dinsdag of donderdagavond.

Tijdsduur

Ongeveer een half uur

Familiefotografie

We fotograferen altijd op een van onze prachtige buitenlocaties. Op een spontane manier maken we spelenderwijs foto’s van iedereen, in elke gewenste combinatie, zodat je op de foto komt zoals je bent. Onze familiefotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Al voor € 35,- per gezin maken wij een prachtige reportage van ongeveer 70 foto’s. Die kun je digitaal bestellen, of bij ons bijvoorbeeld op alle formaten canvas laten drukken.

Kledingtips familiefotografie

Foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Zo ligt de focus op jullie zelf.  Het liefst lichte kleding of een leuk kleurtje, bijvoorbeeld aqua blauw, groen, geel, oranje of aardetinten (liever niet in het wit, zwart of fel roze).
LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Voor de foto zijn truien in herfstkleuren het mooist.

Wat als het regent?

Omdat de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Indien een fotoshoot door slecht weer niet door kan gaan wordt je minimaal een half uur van tevoren door ons gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met je gepland. Vaak krijgen wij de vraag of bij regen de fotoshoot niet in onze studio kan plaatsvinden. Dit doen wij echter niet omdat jullie naar jeleukstefoto.nl komen voor spontane familiefoto’s.

Wat is inbegrepen:

  • De opnamekosten van de familie fotoshoot op een van onze buitenlocaties
  • Foto’s worden bewerkt: belichting geoptimaliseerd, leuke uitsnedes gemaakt (vierkant, panorama) en sommige foto’s worden zwart-wit gemaakt
  • De foto’s kun je vaak dezelfde dag al bekijken op een beveiligde pagina op onze website

Extra opties:

  • Voor € 150,- krijg je de selectie (+/- 70 foto’s) digitaal in hoge resolutie. Handig, want dan kun je ze voor altijd bewaren en zelf laten afdrukken. Na aanschaf van de foto’s digitaal krijg je bovendien op al je nabestellingen van je fotoshoot een korting van 15% op al onze afdrukmogelijkheden.
  • De foto’s kun je bij ons laten afdrukken op fotopapier, canvas, foam en meer. Bekijk hier de prijslijst. Retoucheren van foto’s is op al onze afdrukmogelijkheden gratis met uitzondering van fotopapier.
  • Kies je voor fotoretouche dan maken we de foto nog mooier door allerlei huidoneffenheden weg te werken.
    Kosten: € 30,- voor de 10 mooiste foto’s.

Boek nu!

Verras je vrouw met een stralende foto van jullie kinderen, of trakteer je ouders op een uniek cadeau voor hun jubileum. Er is er altijd een goede reden om mooie foto’s te laten maken.
Voor het maken van een afspraak of vragen, bel ons: 074-8221225 (bereikbaar van 9 uur tot 17:30 uur).
Mailen kan ook: info@jeleukstefoto.nl.