Vriendinnen fotoshoot op een buitenlocatie

Tarief
Tarieven
1 persoon € 135,- (ongeveer 50 foto’s digitaal)
2 vriendinnen € 70,- per persoon (ongeveer 70 foto’s digitaal)
3 vriendinnen € 50,- per persoon (ongeveer 70 foto’s digitaal)
4 vriendinnen € 45,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
5 vriendinnen € 40,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
6 vriendinnen € 35,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
7 vriendinnen € 30,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
vanaf 8 vriendinnen € 25,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
Waar

Een door jeleukstefoto.nl gekozen buitenlocatie.

Wanneer

Overdag, door de week en op zaterdag tussen 9:30 en 16:45 uur. In de zomermaanden ook op maandag, dinsdag en woensdagavond om 19:00 uur of om 20:00 uur.

Tijdsduur

Ongeveer een half uur.

Bij een fotoshoot op een zaterdag of in de avonduren geldt een eenmalige toeslag van € 15,-.

Wat is inbegrepen:

  • De fotoshoot van jullie allemaal apart en als groep
  • Fotobewerking (zwart/wit of kleur en vierkante, of panorama uitsneden)
  • De foto’s digitaal in hoge resolutie

Extra opties:

  • Kies je voor extra nabewerking dan werken we schrammetjes, puistjes en littekens weg en maken we subtiel de tanden wat witter en vervagen we rimpels en wallen. Kosten: 15 euro per persoon.
  • De foto’s kun je bij ons laten afdrukken op een prachtig canvas schilderij, of verrassend op bijvoorbeeld aluminium of foam. Het retoucheren van deze foto is gratis!
  • De vriendinnenshoot is zonder visagie en haarstyling.Het is echter mogelijk om voor € 39,- per persoon visagie en haarstyling bij te boeken. Dit dien je bij het boeken van de afspraak door te geven. Het is de bedoeling dat jullie dan een uur voor aanvang van de fotoshoot aanwezig zijn voor de make-up en haarstyling

Tips moet ik allemaal zelf meenemen?

Je kunt je op onze buitenlocatie niet omkleden, dus trek direct je perfecte outfit aan. Lichte kleding is buiten mooier dan donkere kleding. Zorg ervoor dat jullie kleding matcht en kies niet voor al te drukke prints: dan gaat alle aandacht naar de kleding, in plaats van naar jullie zelf!

Wat als het regent?

Onze fotoshoots gaan altijd door, behalve als het regent, hagelt of sneeuwt. Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Als een fotoshoot door (aankomende) buien niet door kan gaan, bellen wij minimaal een half uur voor de shoot en maken we direct een nieuwe afspraak.

Boek nu!

Deze fotoshoots zijn supergezellig. Bel met 074-8221225 om direct een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 17:30 uur. Mailen kan ook, naar vriendinnenshoot@jeleukstefoto.nl. We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg.