Vriend en vriendin fotografie

Tarief

€ 70 per persoon (op zaterdagen geldt een toeslag van € 7,50 per persoon).

Waar

Een van onze buitenlocaties, maximaal 4 km vanaf de studio. Op het afgesproken tijdstip meld je je bij onze studio. Je kunt dan met je eigen auto achter de fotograaf aanrijden naar de buitenlocatie.

Wanneer

Overdag, door de week en op zaterdag.

Tijdsduur

Ongeveer een half uur.

Wat is inbegrepen:

  • Een fotoshoot van ongeveer een half uur, van jullie apart en met zijn tweeën
  • Fotobewerking (zwart / wit of kleur en vierkante of panorama uitsneden)
  • Een fotoreportage van ongeveer 70 prachtige foto’s digitaal

Extra opties:

  • Kies je voor extra nabewerking dan werken we schrammetjes, puistjes en littekens weg en kunnen we subtiel de tanden witter maken en wallen en rimpels vervagen. Kosten: € 30,- voor de mooiste 10 foto’s
  • Visagie en haarstyling is voor € 39,- per persoon bij te boeken
  • Laat je foto’s bij ons afdrukken op een trendy canvas schilderij, of verrassend op bijvoorbeeld aluminium of glas. Gratis fotoretouche!

Tips: wat moet ik allemaal zelf meenemen?

Je kunt je op onze buitenlocatie niet omkleden, dus zorg dat je de perfecte outfit al aan hebt. Lichte kleding is buiten mooier dan donkere kleding. Zorg ervoor dat jullie outfit goed bij elkaar past en kies niet voor al te drukke prints: dan gaat alle aandacht naar de kleding, in plaats van naar jullie zelf!

Wat als het regent?

Omdat de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Indien een fotoshoot door (aankomende) regenbuien niet door kan gaan wordt je minimaal een half uur voor die tijd door ons gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met je gepland. Vaak krijgen wij de vraag of bij regen de fotoshoot niet in onze studio kan plaatsvinden. Dit doen wij echter niet omdat jullie naar jeleukstefoto.nl komen voor spontane foto’s en niet voor statieportretten die je bij elke andere fotograaf kunt laten maken.

Boek nu vriend en vriendin fotografie!

Deze fotoshoot is een superverrassing voor je partner. Bel met 074-8221225 om direct een afspraak temaken. We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 17:30 uur. Mailen kan ook, naar vriendenvriendin@jeleukstefoto.nl. We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg.