Familiefotografie

Tarief

Opnamekosten € 35,- per gezin (vader, moeder en eigen kinderen)
Op zaterdag en in de avonduren geldt een eenmalige toeslag van € 15,-.

Waar

Een van onze buitenlocaties, maximaal 4 km vanaf de studio. Op het afgesproken tijdstip meld je je bij onze studio. Je kunt dan met je eigen auto achter de fotograaf aanrijden naar de buitenlocatie.

Wanneer

Overdag tussen 9:30 uur en 16:45 uur, door de week en op zaterdag. In de zomermaanden ook om 18:30 en 19:15 uur op dinsdag of donderdagavond.

Tijdsduur

Ongeveer een half uur.

De allermooiste foto’s van je familie!

Wat is inbegrepen:

  • De opnamekosten van de familie fotoshoot
  • Het online zetten van ongeveer 70 prachtige foto’s (bij meerdere gezinnen tegelijk ongeveer 80 foto’s in totaal)
  • Foto’s worden bewerkt: belichting geoptimaliseerd, leuke uitsnedes gemaakt (vierkant, panorama) en sommige foto’s worden zwart-wit gemaakt
  • De foto’s kun je vaak dezelfde dag al bekijken op een beveiligde pagina op onze website: www.jeleukstefoto.nl/[wachtwoord]

Extra opties:

  • Voor € 150,- krijg je de complete reportage digitaal in hoge resolutie. Handig, want dan kun je ze voor altijd bewaren en zelf laten afdrukken. Na aanschaf van de foto’s digitaal krijg je bovendien op al je nabestellingen van je fotoshoot een korting van 15% op onze tarieven. Deze korting geldt voor al onze afdrukmogelijkheden.
  • De foto’s kun je bij ons laten afdrukken op papier, op een prachtig canvas schilderij, of op bijvoorbeeld aluminium of foam. Bekijk hier de prijslijst. Bij foto’s die besteld worden op canvas, aluminium of foam is het retoucheren van de foto geheel gratis!
  • Kies je voor fotoretouche dan werken we schrammetjes, puistjes en littekens weg en maken we eventueel subtiel de tanden wat witter en vervagen we rimpels en wallen. Kosten: € 30,- voor de 10 mooiste foto’s.

Kledingtips

Foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Dan gaat alle aandacht uit naar de mensen zelf. Lichte kleding is mooier dan donkere kleding. Dus doe liever een leuk kleurtje aan bijvoorbeeld aquablauw, groen, geel, oranje of natuurtinten.( liever niet allemaal in het wit) Voor groepsfoto’s is het sleutelwoord harmonie. Zorg er dus voor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk. LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Voor de foto zijn truien in herfstkleuren het mooist.

Wat als het regent?

Omdat de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Indien een fotoshoot door (aankomende) regenbuien niet door kan gaan wordt je minimaal een half uur voor die tijd door ons gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met je gepland. Vaak krijgen wij de vraag of bij regen de fotoshoot niet in onze studio kan plaatsvinden. Dit doen wij echter niet omdat jullie naar jeleukstefoto.nl komen voor spontane familiefoto’s en niet voor statieportretten die je bij elke andere fotograaf kunt laten maken.

Boek nu!

Verras je vrouw met een stralende foto van jullie kinderen, of trakteer je ouders op een uniek cadeau voor hun jubileum. Er is er altijd een goede reden om mooie foto’s te laten maken. Mail naar info@jeleukstefoto.nl. We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg. Gewoon bellen kan ook: 074-8221225 (bereikbaar van 9 uur tot 17:30 uur).