vriendinnen fotoshoot

De vriendinnen fotoshoot op een buitenlocatie

Onze vriendinnen fotoshoot is het meest spontaan op een buitenlocatie. We gaan naar een mooie, door ons gekozen locatie en zorgen voor een ontspannen, vrolijke sfeer. Het resultaat? Ongeveer 70 super leuke foto’s. Van jullie samen, maar ook van ieder apart. Kijk in onze portfolio voor voorbeelden! Deze fotoshoot kan alleen doorgaan indien het niet regent.

Extra optie: Je kunt de foto’s ook extra mooi laten bewerken. Bij deze nabewerking worden subtiel rimpels vervaagt, oneffenheden in de huid weggewerkt, tanden witter gemaakt, littekens, puistjes etc verwijderd. Je kunt aan het einde van de fotoshoot aangeven of je deze optie wilt.

De vriendinnen fotoshoot in de studio

Toch liever binnen fotograferen? Dat kan ook.

Visagie

De vriendinnenshoot is zonder visagie en haarstyling. Het is echter mogelijk om voor 39 euro per persoon visagie en haarstyling bij te boeken. Dit dien je bij het boeken van de afspraak door te geven. Het is de bedoeling dat jullie dan een uur voor aanvang van de fotoshoot aanwezig zijn.

Wil je liever een glamourfeestje met je vriendinnen?

Boek nu!

Alle vriendinnen op hun allermooist gefotografeerd! Mail naar vriendinnenfotografie@jeleukstefoto.nl voor meer informatie of om te boeken. We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg. Bellen kan ook: 074-8221225 (we zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur).