vriend en vriendin fotografie

Bekijk ons portfolio en je ziet het: bij jeleukstefoto.nl staat iedereen stralend op de foto.

Een spontane fotoshoot op een prachtige buitenlocatie met je vriend of vriendin. De vriend en vriendin fotografie duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en er worden dan van jullie afzonderlijk maar ook samen leuke foto’s gemaakt. De foto’s worden naderhand bewerkt (zwartwit, of kleur, vierkant- of panorama uitsnedes). Daarna krijgen jullie de foto’s (ongeveer 70) digitaal zodat je ze eventueel zelf kunt laten afdrukken

Verrassend mooi

Je zult verrast zijn door het resultaat.
‘Ben ik dat?’
‘Ik wist niet dat we zo fotogeniek waren’.
We horen het regelmatig bij jeleukstefoto.nl.

Een fotoshoot met jullie tweetjes kost € 70,- per persoon. Dat is inclusief de foto’s digitaal van ongeveer 70 foto’s.

Extra optie: Je kunt de foto’s ook extra mooi laten bewerken. Bij deze nabewerking worden subtiel rimpels vervaagt, oneffenheden in de huid weggewerkt, tanden witter gemaakt, littekens, puistjes etc verwijderd. Je kunt aan het einde van de fotoshoot aangeven of je deze optie wilt.

Tips moet ik allemaal zelf meenemen?

Je kunt je op onze buitenlocatie niet omkleden, dus zorg dat je de perfecte outfit al aan hebt. Lichte kleding is buiten mooier dan donkere kleding. Zorg ervoor dat jullie outfit goed bij elkaar past en kies niet voor al te drukke dessins: dan gaat alle aandacht naar de kleding, in plaats van naar jullie zelf!

Wat als het regent?

Omdat de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Indien een fotoshoot door (aankomende) regenbuien niet door kan gaan wordt je minimaal een half uur voor die tijd door ons gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met je gepland. Vaak krijgen wij de vraag of bij regen de fotoshoot niet in onze studio kan plaatsvinden. Dit doen wij echter niet omdat jullie naar jeleukstefoto.nl komen voor spontane foto’s en niet voor statieportretten die je bij elke andere fotograaf kunt laten maken.

Boek nu vriend en vriendin fotografie!

Verras je vriend of vriendin met een leuke fotoshoot met zijn tweetjes en mail naar vriendenvriendin@jeleukstefoto.nl We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg. Gewoon bellen kan ook: 074-8221225 (bereikbaar van 9 tot 17:30 uur).