Trouwreportage

trouwreportage

Wij leggen de sfeer vast van jullie huwelijksdag. We komen altijd met 2 fotografen, dan weten we zeker dat we niets missen!

Hoe ziet onze trouwreportage eruit?

  • Ongeveer 400 bewerkte foto’s digitaal (hoge resolutie)
  • Een spetterende trouwreportage op dvd met een selectie van de 200 mooiste foto’s, uiteraard met muziek en special effects
  • De eerste foto’s ’s avonds al klaar (perfect voor op een beamer
   of tv-scherm tijdens het avondfeest!)
  • De allermooiste foto op canvas, in een formaat van 50 x 70 of 60 x 60 cm

Deze complete reportage kost € 1.500,- (inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rond Hengelo OV). Natuurlijk kun je bij ons ook een trouwreportage op maat samenstellen. Wij brainstormen graag samen met jullie over de mogelijkheden!

Zoeken jullie naast een leuke fotograaf ook een bijzondere trouwambtenaar die jullie huwelijk op bijna ieder gewenste locatie en op een leuke manier zal voltrekken? Kijk dan even op www.demeestbijzonderedag.nl

Ook een mooie film van jullie trouwdag laten maken?

Mooie bewegende beelden van jullie bijzondere dag, om later nog eens terug te kunnen kijken en jullie trouwdag weer opnieuw te beleven.
Het ja woord op film, de mooie momenten met familie en vrienden en romantische beelden van de fotoshoot.
Is dit echt iets voor jullie? We nodigen jullie graag uit in onze studio om onder het genot van een kop koffie of thee jullie wensen te bespreken.

Contact

Het is belangrijk dat het klikt met je trouwfotograaf.
Mail naar bruiloft@jeleukstefoto.nl voor een kennismakingsafspraak of meer informatie. We nemen binnen een werkdag contact met je op.
Bellen kan ook: 074-8221225 (bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur).