Model voor 1 dag

model

Verwen jezelf met deze glamourshoot. En denk niet dat zoiets alleen is weggelegd voor iemand met de looks van een topmodel. Want iedereen is mooi, wij hoeven alleen maar de sterkste punten te benadrukken. Met onze visagie, hairstyling en tips & tricks sta je mooier dan ooit op de foto!

Verbluffend mooie foto’s

Geloof ons: Laat je verrassen door een enthousiast team van een ervaren visagist en glamourfotograaf. Zij zorgen ervoor dat je je mooier voelt dan ooit tevoren.

Wat is inbegrepen

  • Make-up en hairstyling van een topvisagist
  • Stylingadvies
  • Coaching en tips om voor de rest van je leven mooi op de foto te staan
  • 3 verschillende fotolocaties
  • 3 verschillende kleding setjes
  • 50 bijzondere geretoucheerde glamourfoto’s digitaal

Tips wat moet ik allemaal zelf meenemen?

Bij jeleukstefoto.nl is alles mogelijk. Glamour, sexy, zakelijk, sportief, etc. Denk bij het meenemen van je kleding erover na in welke stijlen je op de foto wilt. Neem in elk geval minimaal 4 verschillende kledingsets (inclusief sieraden en schoenen!) mee. Dan bepaal je samen met de fotograaf en de styliste wat de beste outfits zijn.

Maak je eigen modellenportfolio

Wil jij je inschrijven bij een modellenbureau, dan heb je professionele foto’s nodig. Deze fotoshoot is perfect om je modellenportfolio samen te stellen. Daarnaast hebben we regelmatig modellen nodig voor onze klanten. Je kunt bij ons aangeven dat je je hiervoor beschikbaar wilt stellen.

De model voor 1 dag shoot duurt ongeveer 2 uur en kost € 225,-.

Model voor 1 dag

Feel like a supermodel en verras jezelf (en je partner)! Bel met 074-8221225 en maak direct een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur. Mailen kan ook. Als je een e-mail stuurt naar modelvoor1dag@jeleukstefoto.nl, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.