Familiefotografie

Familiefotografie

De meeste mensen vinden het niet leuk om naar een fotograaf te gaan totdat ze eenmaal bij jeleukstefoto.nl zijn geweest! Dan willen ze de volgende dag wel weer! Wij fotograferen kinderen en volwassenen niet in een “enge” studio waar ze voor een schermpje moeten zitten en op commando moeten lachen. We fotograferen altijd op een van onze prachtige buitenlocaties. Familie fotografie; Op een spontane manier maken we spelenderwijs foto’s van iedereen, zowel apart als samen, zodat je op de foto komt zoals je bent.

Onze familiefotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent.

Al voor € 35,- per gezin maken wij een prachtige reportage van ongeveer 70 foto’s. Die kun je digitaal bestellen, of bij ons bijvoorbeeld op alle formaten canvas laten drukken.

Extra optie: Je kunt de foto’s ook extra mooi laten bewerken. Bij deze nabewerking worden subtiel rimpels vervaagt, oneffenheden in de huid weggewerkt, tanden witter gemaakt, littekens, puistjes etc verwijderd. Je kunt aan het einde van de fotoshoot aangeven of je deze optie wilt.

Kledingtips familiefotografie

Foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Dan gaat alle aandacht uit naar de mensen zelf. Lichte kleding is mooier dan donkere kleding. Dus doe liever een leuk kleurtje aan bijvoorbeeld aqua blauw, groen, geel, oranje of natuurtinten (liever niet allemaal in het wit of fel roze). Voor groepsfoto’s is het sleutelwoord harmonie. Zorg er dus voor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk.

LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Voor de foto zijn truien in herfstkleuren het mooist.

Wat als het regent?

Omdat de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Indien een fotoshoot door (aankomende) regenbuien niet door kan gaan wordt je minimaal een half uur voor die tijd door ons gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met je gepland. Vaak krijgen wij de vraag of bij regen de fotoshoot niet in onze studio kan plaatsvinden. Dit doen wij echter niet omdat jullie naar jeleukstefoto.nl komen voor spontane familiefoto’s en niet voor statieportretten die je bij elke andere fotograaf kunt laten maken.

Maak een afspraak!

Vader- of Moederdag, verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag, de trouwdag van jezelf of van opa en oma: er is altijd wel een reden om mooie foto’s te laten maken. Bel voor een afspraak met 074-8221225 (bereikbaar van 9 tot 17:30 uur). Mailen kan ook, naar familiefotografie@jeleukstefoto.nl We nemen binnen een werkdag contact op.