Dierenfotografie

Inmiddels hebben we al heel wat paarden en honden, maar ook andere huisdieren voor de camera gehad. En het blijft een leuke uitdaging om de interactie tussen dieren en hun ‘baasjes’ vast te leggen. Klik hier voor mooie voorbeelden van dierenfotografie.

Al voor 35 euro maken wij een prachtige reportage van ongeveer 70 foto’s. De mooiste kun je op bijvoorbeeld canvas laten drukken en natuurlijk is het mogelijk om alle overgebleven foto’s digitaal kopen.

Kledingtips: wat moet ik allemaal zelf meenemen?

Als je samen met het huisdier op de foto gaat zijn de foto’s het mooist als je effen kleding draagt. Lichte kleding is mooier dan donkere kleding. Dus doe liever iets wits, blauw’s, geel’s, groen’s etc, of beige aan bijvoorbeeld. En zorg er natuurlijk voor dat je huisdier er perfect uitziet!

Wat als het regent?

Onze fotoshoots kunnen niet doorgaan als het regent, hagelt of sneeuwt. Via buienradar.nl volgen wij iedere dag de buienactiviteiten in Hengelo. Als we een shoot moeten afgelasten, dan bellen wij minimaal een half uur vooraf en prikken we gelijk een nieuwe datum.

Meer info over dierenfotografie?

Een unieke reportage, samen met je (huis)dier! Mail naar dierenfotografie@jeleukstefoto.nl voor meer informatie of om te boeken. We nemen binnen een werkdag contact met je op voor verdere uitleg. Bellen kan ook: 074-8221225 (bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur).